Assistent horeca, voeding en voedingsindustrie
Boekcode: | ENT HRV |
---|---|
ISBN: | 9789400238978 |
Druk: | 2 |
Auteur: | Judith Pen, Manoe Hoogstede en Nina Lenders |
Prijs: | € 34,50 |
Artikelomschrijving
Wat is er gewijzigd in de tweede druk?- Er is een nieuw hoofdstuk en nieuwe praktijkopdracht toegevoegd: Veiligheid in de keuken
- Bij het hoofdstuk ingrediënten is er meer aandacht voor de buitenlandse keuken.
- Teksten en opdrachten zijn geüpdatet op basis van ervaringen en actuele ontwikkelingen.
Bij aanschaf van dit artikel ontvang je een leerwerkboek. Je ontvangt een papieren exemplaar met op de achterkant een unieke licentiecode voor het gebruik van het E-boek op Digiplein.
Voor docenten wordt dit leerwerkboek aangeboden met omvangrijke ondersteuning. Hierbij kun je denken aan:
- Docentenhandleiding
- Toetsvragen
- PowerPointpresentaties
- Educatieve video's
Interessant voor jou?
Mijn stagecompetenties horeca, voeding en voedingsindustrie (Entree, niveau 1)
- ENT BPV HRV
- ISBN: 9789400228733
- Druk: 1hz
- Prijs: € 20,50
Loopbaanorientatie en -begeleiding voor niveau 1
- LOB MBO 1
- ISBN: 9789400229617
- Druk: 1
- Prijs: € 26,50
Contact met de uitgever
Wil je meer weten over ENT HRV of heb je een inhoudelijke vraag? Neem contact op met uitgever Manoe Hoogstede.