Werken in het restaurant
Boekcode: | HOM P1 |
---|---|
ISBN: | 9789400236172 |
Druk: | 1 |
Auteur: | Metha Reijnders en Eva Koks |
Prijs: | € 39,50 |
Artikelomschrijving
De manager/ondernemer horeca werkt in een internationale context waarin hij veel contact heeft met (internationale) gasten en collega’s. De manager/ondernemer horeca is oprichter, eigenaar en/of bedrijfsleider van een bedrijf in de drank- en spijsverstrekkende sector en de logiesverstrekkende sector. Hij is belast met de operationele leiding van het bedrijf. Hij geeft sturing aan en werkt mee in de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden. Tot slot creëert en bewaakt de Manager/ondernemer horeca sfeer vanuit het gastvrijheidsconcept en sociaal-hygiënisch beleid en benadert de gasten op basis hiervan.De Manager/ondernemer horeca werkt mee in de bediening. Hij ontvangt gasten. Hij inventariseert wensen en behoeften van de gast, geeft informatie en/of advies en wijst gasten op commercieel aantrekkelijke producten. De Manager/ondernemer horeca neemt de bestelling van de gast op en verwerkt de bestelling in het kassasysteem. Hij
serveert de bestelling aan de gast. Hij geeft een toelichting over geserveerde dranken en gerechten. Hij verricht speciale serveerhandelingen aan tafel. Hij ruimt de tafel, na het gebruik van de bestelling, af. Hij maakt de rekening op, controleert deze en handelt deze af. Hij neemt afscheid van de gast.
Bij aanschaf van dit artikel ontvang je een leerwerkboek. Je ontvangt een papieren exemplaar met op de achterkant een unieke licentiecode voor het gebruik van het E-boek op Digiplein.
Voor docenten wordt dit leerwerkboek aangeboden met omvangrijke ondersteuning. Hierbij kun je denken aan:
- Docentenhandleiding
- Toetsvragen
- PowerPointpresentaties
Interessant voor jou?
Contact met de uitgever
Wil je meer weten over HOM P1 of heb je een inhoudelijke vraag? Neem contact op met uitgever Judith Pen.