Exameninformatie
Niveau
Mbo 3, Mbo 4
Context
Mbo: Ondernemer horeca bakkerij, Mbo: Travel, Leisure & Hospitality
Vak
Praktijkvak
Opleiding / Kwalificatiedossier
Mbo - Horeca en facility - Ondernemer Horeca
Examen / Kwalificatie / Uitstroom
Mbo - Horeca en facility - Ondernemer Horeca - Manager ondernemer horeca
Crebo-nummer
25186, 25184, 25185
Productinformatie
Verschijningsvorm
E+Boek
Aantal pagina's
291
9789400229952 HFR 1 INT 3e COVER

Hotelmanagement en Frontoffice (Engelstalig)

Dit artikel is een opvolger van HFR 1 INT (druk 1)
Boekcode:HFR 1 INT
ISBN:9789400229952
Druk: 3
Auteur: Albert Ronhaar, Jessica Ogier en J. Geerts
Prijs: € 43,50

Artikelomschrijving

Hotel, Management, Rooms, Reservations, Safety, Packages

Bij aanschaf van dit artikel ontvang je een leerwerkboek. Je ontvangt een papieren exemplaar met op de achterkant een unieke licentiecode voor het gebruik van het E-boek op Digiplein.

Voor docenten wordt dit leerwerkboek aangeboden met omvangrijke ondersteuning. Hierbij kun je denken aan:

  • Docentenhandleiding
  • Toetsvragen
  • PowerPointpresentaties
Bekijk productinformatie Bekijk exameninformatie

Interessant voor jou?

9789400227460 HFR 1 3e

Hotelmanagement & Frontoffice

  • HFR 1
  • ISBN: 9789400227460
  • Druk: 3
  • Prijs: € 36,50
  • Bestellen

Contact met de uitgever

Wil je meer weten over HFR 1 INT of heb je een inhoudelijke vraag? Neem contact op met uitgever Han Swaans.