Productkennis
Boekcode: | KOK BASIS 1 |
---|---|
ISBN: | 9789400229754 |
Druk: | 1 |
Auteur: | Judith Pen |
Prijs: | € 39,50 |
Artikelomschrijving
De student gaat aan de slag met de brede basiskennis van de keuken. Welke ingrediënten worden er in de keuken gebruikt? Hoe worden de producten geproduceerd en uiteindelijk bereid in de keuken? Aan de hand van theorie- en praktijkopdrachten wordt de student meegenomen in de wereld van productkennis, de basis voor iedere kok!Speciaal voor deze methode hebben wij educatieve video's opgenomen en professionele productfoto's gemaakt. Helemaal up- to date en aansluitend bij de belevingswereld van de student. De inhoud van dit boek gaat uit van de beroepspraktijk en sluit aan op de vakkennis en vaardigheden van het kwalificatiedossier.
Bij aanschaf van dit artikel ontvang je een leerwerkboek. Je ontvangt een papieren exemplaar met op de achterkant een unieke licentiecode voor het gebruik van het E-boek op Digiplein.
Voor docenten wordt dit leerwerkboek aangeboden met omvangrijke ondersteuning. Hierbij kun je denken aan:
- Docentenhandleiding
- Toetsvragen
- PowerPointpresentaties
- Educatieve video's
Interessant voor jou?
Contact met de uitgever
Wil je meer weten over KOK BASIS 1 of heb je een inhoudelijke vraag? Neem contact op met uitgever Judith Pen.