Exameninformatie
Niveau
Mbo 3, Mbo 4
Context
Mbo: Ondernemer horeca bakkerij, Mbo: Keuken, Mbo: Bediening
Vak
Praktijkvak
Opleiding / Kwalificatiedossier
Mbo - Horeca en facility - Keuken
Mbo - Horeca en facility - Bediening
Mbo - Horeca en facility - Ondernemer Horeca
Examen / Kwalificatie / Uitstroom
Mbo - Horeca en facility - Keuken - Gespecialiseerd kok
Mbo - Horeca en facility - Keuken - Leidinggevende keuken
Mbo - Horeca en facility - Bediening - Leidinggevende bediening
Mbo - Horeca en facility - Ondernemer Horeca - Manager ondernemer horeca
Mbo - Horeca en facility - Bediening - Gastronoom - sommelier
Mbo - Horeca en facility - Ondernemer Horeca - Meewerkend horeca ondernemer
Crebo-nummer
25186,25184,25185,25179,25181,25169,25170,25177
Productinformatie
Verschijningsvorm
E+Boek
Aantal pagina's
233
9789400228696 LHO 2 B 4e

Leidinggeven en communicatie

Boekcode:LHO 2B
ISBN:9789400228696
Druk: 4
Auteur: Augi Rothkrantz, Tanja Mols-Frissen en Wilfried Deelen
Prijs: € 30,50

Artikelomschrijving

Leidinggeven en communicatie

Bij aanschaf van dit artikel ontvang je een leerwerkboek. Je ontvangt een papieren exemplaar met op de achterkant een unieke licentiecode voor het gebruik van het E-boek op Digiplein.

Voor docenten wordt dit leerwerkboek aangeboden met omvangrijke ondersteuning. Hierbij kun je denken aan:

  • Docentenhandleiding
  • Toetsvragen
  • PowerPointpresentaties
Bekijk productinformatie Bekijk exameninformatie

Interessant voor jou?

9789400228665 LHO 1 4e

Operationeel plan

  • LHO 1
  • ISBN: 9789400228665
  • Druk: 4
  • Prijs: € 34,50
  • Bestellen

Contact met de uitgever

Wil je meer weten over LHO 2B of heb je een inhoudelijke vraag? Neem contact op met uitgever Jeroen van Esch.