Exameninformatie
Niveau
Mbo 2, Mbo 3, Mbo 4
Context
Mbo: Ondernemer horeca bakkerij
Vak
Praktijkvak
Opleiding / Kwalificatiedossier
Mbo - Horeca en facility - Bediening
Mbo - Horeca en facility - Ondernemer Horeca
Examen / Kwalificatie / Uitstroom
Mbo - Horeca en facility - Bediening - Gastheer - Gastvrouw
Mbo - Horeca en facility - Bediening - Zelfstandig werkend gastheer
Mbo - Horeca en facility - Bediening - Leidinggevende bediening
Mbo - Horeca en facility - Ondernemer Horeca - Manager ondernemer horeca
Mbo - Horeca en facility - Bediening - Gastronoom - sommelier
Mbo - Horeca en facility - Ondernemer Horeca - Meewerkend horeca ondernemer
Productinformatie
Verschijningsvorm
E+Boek
Aantal pagina's
141
9789400227231 HRP 11 2e

Algemene drankenkennis

Boekcode:HRP 11
ISBN:9789400227231
Druk: 2
Auteur: Judith Pen
Prijs: € 37,50

Artikelomschrijving

Van dit boek zijn inmiddels 2 nieuwe uitgaven beschikbaar:

GHV BASIS 3: Algemene drankenkennis voor gastheer/gastvrouw (978-94-002-3664-6)
HVB 1: Algemene drankenkennis voor manager/ondernemer horeca (978-94-002-3739-1)

Bij aanschaf van dit artikel ontvang je een leerwerkboek. Je ontvangt een papieren exemplaar met op de achterkant een unieke licentiecode voor het gebruik van het E-boek op Digiplein.

Voor docenten wordt dit leerwerkboek aangeboden met omvangrijke ondersteuning. Hierbij kun je denken aan:

  • Docentenhandleiding
  • Toetsvragen
  • PowerPointpresentaties
Bekijk productinformatie Bekijk exameninformatie

Contact met de uitgever

Wil je meer weten over HRP 11 of heb je een inhoudelijke vraag? Neem contact op met uitgever Judith Pen.