Exameninformatie
Niveau
Mbo 2, Mbo 3, Mbo 4
Context
Mbo: Keuken
Vak
Praktijkvak
Opleiding / Kwalificatiedossier
Mbo - Horeca en facility - Keuken
Productinformatie
Verschijningsvorm
E+Boek
Aantal pagina's
245
9789400225305 HRP 8 2e

Keukenorganisatie

Boekcode:HRP 8
ISBN:9789400225305
Druk: 2
Auteur: M. Vos, Judith Pen, Metha Reijnders en Cor Schrama
Prijs: € 38,50

Artikelomschrijving

Keukenorganisatie en menu-engineering

Bij aanschaf van dit artikel ontvang je een leerwerkboek. Je ontvangt een papieren exemplaar met op de achterkant een unieke licentiecode voor het gebruik van het E-boek op Digiplein.

Voor docenten wordt dit leerwerkboek aangeboden met omvangrijke ondersteuning. Hierbij kun je denken aan:

  • Docentenhandleiding
  • Toetsvragen
  • PowerPointpresentaties
Bekijk productinformatie Bekijk exameninformatie

Interessant voor jou?

9789400225473 HRP 14 3e

Gastvrijheid verkopen

  • HRP 14
  • ISBN: 9789400225473
  • Druk: 3
  • Prijs: € 34,50
  • Bestellen

Contact met de uitgever

Wil je meer weten over HRP 8 of heb je een inhoudelijke vraag? Neem contact op met uitgever Judith Pen.