Exameninformatie
Niveau
Mbo 3, Mbo 4
Context
Mbo: Ondernemer horeca bakkerij, Mbo: Keuken, Mbo: Bediening
Vak
Praktijkvak
Opleiding / Kwalificatiedossier
Mbo - Horeca en facility - Keuken
Mbo - Horeca en facility - Bediening
Mbo - Horeca en facility - Ondernemer Horeca
Examen / Kwalificatie / Uitstroom
Mbo - Horeca en facility - Bediening - Leidinggevende bediening
Mbo - Horeca en facility - Ondernemer Horeca - Manager ondernemer horeca
Mbo - Horeca en facility - Bediening - Gastronoom - sommelier
Mbo - Horeca en facility - Ondernemer Horeca - Meewerkend horeca ondernemer
Productinformatie
Verschijningsvorm
E+Boek
Aantal pagina's
95
9789400220911 LHB 2 1hz kaft

Personeel & organisatie

Dit artikel kan niet geretourneerd worden.
Boekcode:LHB 2
ISBN:9789400220911
Druk: 1hz
Auteur: Augi Rothkrantz, Tanja Mols-Frissen en Wilfried Deelen
Prijs: € 27,50

Artikelomschrijving

Leidinggevende Horeca: Basiseconomie - Personeel & organisatie

Bij aanschaf van dit artikel ontvang je een leerwerkboek. Je ontvangt een papieren exemplaar met op de achterkant een unieke licentiecode voor het gebruik van het E-boek op Digiplein.

Voor docenten wordt dit leerwerkboek aangeboden met omvangrijke ondersteuning. Hierbij kun je denken aan:

  • Docentenhandleiding
  • Toetsvragen
  • PowerPointpresentaties
Bekijk productinformatie Bekijk exameninformatie

Interessant voor jou?

9789400220904 LHB 1 1e

Commerciële handelingen

  • LHB 1
  • ISBN: 9789400220904
  • Druk: 1hz
  • Prijs: € 27,50
  • Bestellen
9789400220928 LHB 3 A 1e

Financiën & Administratie

  • LHB 3A
  • ISBN: 9789400220928
  • Druk: 1hz
  • Prijs: € 32,50
  • Bestellen

Contact met de uitgever

Wil je meer weten over LHB 2 of heb je een inhoudelijke vraag? Neem contact op met uitgever Jeroen van Esch.