Exameninformatie
Niveau
Mbo 4
Context
Mbo: Ondernemer horeca bakkerij
Vak
Praktijkvak
Opleiding / Kwalificatiedossier
Mbo - Horeca en facility - Ondernemer Horeca
Examen / Kwalificatie / Uitstroom
Mbo - Horeca en facility - Ondernemer Horeca - Manager ondernemer horeca
Mbo - Horeca en facility - Ondernemer Horeca - Meewerkend horeca ondernemer
Productinformatie
Verschijningsvorm
E+Boek
Aantal pagina's
293
9789400215078 HRG 1 1e

Gastheerschap in het restaurant

Boekcode:HRG 1
ISBN:9789400215078
Druk: 1hz
Auteur: Judith Pen
Prijs: € 37,50

Artikelomschrijving

Gastheerschap in het restaurant

Bij aanschaf van dit artikel ontvang je een leerwerkboek. Je ontvangt een papieren exemplaar met op de achterkant een unieke licentiecode voor het gebruik van het E-boek op Digiplein.

Voor docenten wordt dit leerwerkboek aangeboden met omvangrijke ondersteuning. Hierbij kun je denken aan:

  • Docentenhandleiding
  • Toetsvragen
  • PowerPointpresentaties
Bekijk productinformatie Bekijk exameninformatie

Interessant voor jou?

9789400213005 HRP 12 1e

Warenkennis en bereidingstechnieken

  • HRP 12
  • ISBN: 9789400213005
  • Druk: 1
  • Prijs: € 43,50
  • Bestellen
9789400211247 HRP 13 1e

Kennis van wijnen

  • HRP 13
  • ISBN: 9789400211247
  • Druk: 1
  • Prijs: € 42,50
  • Bestellen
9789400210936 HRV 6 1e

Horecastyling, trends en vormgeving

  • HRV 6
  • ISBN: 9789400210936
  • Druk: 1
  • Prijs: € 38,50
  • Bestellen

Contact met de uitgever

Wil je meer weten over HRG 1 of heb je een inhoudelijke vraag? Neem contact op met uitgever Judith Pen.