Exameninformatie
Niveau
Mbo 2, Mbo 3, Mbo 4
Context
Mbo: Bediening
Vak
Praktijkvak
Opleiding / Kwalificatiedossier
Mbo - Horeca en facility - Bediening
Mbo - Horeca en facility - Ondernemer Horeca
Examen / Kwalificatie / Uitstroom
Mbo - Horeca en facility - Bediening - Gastheer - Gastvrouw
Mbo - Horeca en facility - Bediening - Zelfstandig werkend gastheer
Mbo - Horeca en facility - Bediening - Leidinggevende bediening
Mbo - Horeca en facility - Ondernemer Horeca - Manager ondernemer horeca
Mbo - Horeca en facility - Bediening - Gastronoom - sommelier
Mbo - Horeca en facility - Ondernemer Horeca - Meewerkend horeca ondernemer
Productinformatie
Verschijningsvorm
E+Boek
Aantal pagina's
292
9789400213005 HRP 12 1e

Warenkennis en bereidingstechnieken

Boekcode:HRP 12
ISBN:9789400213005
Druk: 1
Auteur: Judith Pen
Prijs: € 43,50

Artikelomschrijving

Warenkennis en bereidingstechnieken

Bij aanschaf van dit artikel ontvang je een leerwerkboek. Je ontvangt een papieren exemplaar met op de achterkant een unieke licentiecode voor het gebruik van het E-boek op Digiplein.

Voor docenten wordt dit leerwerkboek aangeboden met omvangrijke ondersteuning. Hierbij kun je denken aan:

  • Docentenhandleiding
  • Toetsvragen
  • PowerPointpresentaties
Bekijk productinformatie Bekijk exameninformatie

Interessant voor jou?

9789400211247 HRP 13 1e

Kennis van wijnen

  • HRP 13
  • ISBN: 9789400211247
  • Druk: 1
  • Prijs: € 42,50
  • Bestellen
9789400225473 HRP 14 3e

Gastvrijheid verkopen

  • HRP 14
  • ISBN: 9789400225473
  • Druk: 3
  • Prijs: € 34,50
  • Bestellen

Contact met de uitgever

Wil je meer weten over HRP 12 of heb je een inhoudelijke vraag? Neem contact op met uitgever Judith Pen.