Exameninformatie
Niveau
Mbo 2, Mbo 3, Mbo 4
Context
Mbo: Bediening
Vak
Praktijkvak
Opleiding / Kwalificatiedossier
Mbo - Horeca en facility - Bediening
Mbo - Horeca en facility - Ondernemer Horeca
Examen / Kwalificatie / Uitstroom
Mbo - Horeca en facility - Bediening - Leidinggevende bediening
Mbo - Horeca en facility - Ondernemer Horeca - Manager ondernemer horeca
Mbo - Horeca en facility - Bediening - Gastronoom - sommelier
Mbo - Horeca en facility - Ondernemer Horeca - Meewerkend horeca ondernemer
Productinformatie
Verschijningsvorm
E+Boek
Aantal pagina's
180
5 niet meer leverbaar

Horecastyling, trends en vormgeving

Boekcode:HRV 6
ISBN:9789400210936
Druk: 1
Auteur: Cor Schrama

Contact met de uitgever

Wil je meer weten over HRV 6 of heb je een inhoudelijke vraag? Neem contact op met uitgever Judith Pen.